Taller de Diafreoteràpia i desestrés psicocorporal:
"La caixa de sorpreses"

(Treball corporal i emocional d'integració)

Alacant, diumenge 29 de setembre de 2013
(de 10.00 a 14.00 h)

en la seu de
l'Associació Cívica per la Normalització del Valencià a Alacant


... aquesta ha estat la primera vegada que he mirat el meu cos d'una manera positiva, ja que sempre he estat de metges i des del defecte o la malaltia, i ara he pogut veure'l d'una manera positiva...

Assistent al taller de demostració del dissabte 14 de gener de 2012 en Alacant i que té de naixença una dificultat en la seua columna. Aquest va ser el comentari que va expressar al grup al final del taller.

... no ho oblidaré mai... el treball.... és importantíssim... gràcies per ensenyar-me a traure aqueixa ira que estava dins i que jo crèia que no tenia...

Assistent al taller de demostració del dissabte 14 de gener de 2012 en Alacant

 

La caixa de sorpreses?

Sí, totalment, així és com semblem quan comencem a treballar-nos des de la Diafreoteràpia. "Diafreo" significa "soltar deixant passar" o deixant eixir... El nostre cos ens revela els secrets guardats que moltes vegades ens condicionen sense saber-ho.

Com una caixa de sorpreses, en obrir-la, ens trobem amb això, sorpreses, que agradables o incòmodes, sempre tenen un efecte resolutiu i integrador. T'animes?

 

Què és aquest taller?

Un treball d'exploració, escolta, consciència psicocorporal i alliberament, que s’inicia amb la primera atenció a aqueixa caixa de sorpreses.

Aquest és un taller experiencial en el qual els participants tindran l'oportunitat de prendre consciència corporal i psicocorporal des de la perspectiva de la Diafreoteràpia i la integració psicocorporal.

En altres paraules, com el cos s'estructura en funció de les cadenes musculars, reflex de la nostra biografia i personalitat i, començar a aprendre a alliberar tensions mitjançant el treball neuromuscular, la respiració fisiològica, com també amb el treball emocional, energètic, psicoexpressiu i artistic.

Es tracta doncs d'una bona oportunitat per a comunicar-nos amb el nostre cos, com està, com és i com s'estructura, per què, què sento, quina relació existeix entre la meua manera de ser i d'estar amb el meu cos, tant a nivell físic, emocional com energètic i així, prendre consciència i per tant part activa, en els canvis per a integrar la relació psique-cos.

 

Com es desenvolupa?

El taller es realitzarà al llarg d'una vesprada, inclou exercicis per a treball de cadenes musculars i altres combinant música, expressió i moviment corporal i presa de consciència.

Té un caràcter eminentment relaxant, que facilita que els assistents puguen realitzar un treball d’autoexploració i autoconeixement a través del cos i les emocions en un espai terapèutic adient..

 

A qui pot interessar?

Qualsevol persona pot beneficiar-se d'aquest taller, però pot ser de gran ajuda per a:

- Persones amb problemes d'índole emocional o psicològic: ansietat, depressions, somatizacions diverses, pèrdues de memòria, problemes neurològics, crisis personals, etc.

- Persones amb afeccions físiques especilament cròniques: fibromiàlgia, escoliosis, hèrnies discals, lumbàlgies, ciàiques, dolor de muscle, dolor de colze, dolors d'esquena i maluc, tensions musculars, reuma i dolors articulars, etc. i que busquen un treball que els ajude en els seus processos terapèutics.

- Persones que sense cap afecció física o emocional concreta i que realitzen treball físic o exercici amb regularitat tals com esportistes, gimnastas, practicants de pilates, ioga, meditació, ball, etc., com també persones amb inquietuds o necessitats estètiques corporals.

I en general qui estiga interessat/da en la recerca de l'equilibri i l'harmonia corporal, emocional i energètica o desitge tenir més consciència corporal i psicocorporal.

 

Lloc, dates i preu

Lloc: Centre de l'Associació Cívica per la Normalització del Valencià a Alacant (carrer Perú 16, bloc 2, local esquerre).

Dates: Diumenge 29 de setembre de 2013
.
Horari: De 10:00 a 14:00 h.

Preu: 60 euros. Reserva de plaça 20 euros. El preu inclou l'assistència al taller.

Per al socis i membres de la Cívica el preu es de 40 €.

 

Facilitador del taller

Toni Barber
Diafreoterapeuta.
Terapeuta integratiu-holístic.
www.tonibarber.com


Inscripcions, reserves i informació

Per a reservar, inscriure's o rebre més informació, per favor, envieu un e-mail a tonibarbervalles@gmail.com o telefoneu al 653.145.353. Hi ha places limitades.

Més informació sobre Diafreoteràpia en http://diafreo.tonibarber.com

 

hits counter

 

 

 

 

 

Al principio, las peticiones del diafreoterapeuta se pretenden resolver con la orden mental: Respirar profiundo, relajar aquí, levantar allá, soltar abajo, dejar arriba... Se vivien como jeroglíficos incomprensibles, porque pretendemos dirigir las funciones corporales desde la mente, tan sabia ella... A medida que el discurso mental se vive como incapaz, inútil y torpe para resolver las cuestiones emergentes corporales se va dejando paso a lo físico, afectivo y emocional que complementa y completa lo mental

Luz Casasnovas, del seu llibre
La Memoria Corporal. Bases Teóricas de la Diafreoterapia

 

 

 

..No obstant això, serà molt important també afinar i alliberar un dels nostres sentits més subtils, el cenestèsic, que obri la connexió amb les nostres sensacions internes. I són aquestes, les sensacions del nostre ésser mes profund les quals ens conduiran cap a “l'espai intern”. Aquest espai que té una transcendència fonamental perquè és en ell on se situa la percepció i la connexió amb la part més autèntica del nostre ésser, amb aquesta zona de llum, pau i saviesa, que les circumstàncies de la nostra vida han deixat mes o menys coberta, mes o menys amagada.
Serà a partir de recuperar la capacitat de connexió amb aquest espai, que assolirem cicatritzar els forats de l'estructura del nostre Jo, aquesta estructura interna que ens permet afrontar les circumstàncies externes com a tals...

Malén Cirerol, co-creadora de la Diafreoteràpia

 

 


www.tonibarber.com
http://diafreo.tonibarber.com