Et fa mal l'esquena...?

Taller sobre l'esquena. Una visió des de la Diafreoteràpia

Alacant, diumenge 16 de juny de 2013

Què es aquest taller?
Com treballarem?

A qui pot interessar-li?
Lloc, data i preu
Facilitador del taller

Inscripcions i informació

Tot allò que enforteix l'ànim, aprofita per al cos
SÉNECA

En cada rostre humà es reflecteix la seua història, el seu odi i el seu amor; el seu ésser íntim es manifesta a la llum.
Tot i així, no tots poden llegir-ho, ni tothom comprendre-ho

F.M. VON BODENSTEDT

 

Què és aquest taller?

Un espai per a observar la teua esquena, veure quina relació té amb la teua morfologia, estructura corporal, la posturación i el teu patró de respiració, com també amb el teu caràcter i personalitat. Tot això per a entendre millor com et relaciones amb ella, les tensions i afeccions que sols tenir, possibles lesions, bloquejos i somatitzacions.

És també una bona ocasió per a treballar l'alineació, la destensió i el desestrés acumulats en la teua esquena, i el possible alliberament psicoemocional relacionat.

Com treballarem?

Realitzarem uns exercicis exploratoris i de consciència corporal per a observar i conèixer millor la nostra esquena i la nostra constitució i així comprendre les nostres afeccions, tensions i bloquejos.

Posteriorment realitzarem un treball de estiramients, desbloquejos i alliberament de tensions físiques i psicoemocionals amb el qual notarem clar alleugeriment i canvis al moment en la nostra esquena i en tota la seua longitud i extensió. Sensacions d'obertura, alleugeriment, agradables sorpreses i presa de consciència seran els principals beneficis immediats.

Finalment analitzarem quins hàbits posturals, correctius i psicocorporals, com també quins exercicis podem incorporar en la nostra cura corporal quotidiana.

Utilitzarem el mètode de la DIAFREOTERÀPIA com a eina poderosa per tal d'abordar un autoconeixement psicocorporal estructurant i reconstituent. Treballarem tant de forma individual com en grup per a poder abastar un espectre més complet d'exercicis i aprenentatge.

hhhh hhhhh

 

A qui pot interessar-li?

Qualsevol persona pot beneficiar-se d'aquest taller, però pot ser de gran ajuda per a:

- Persones que es queixen habitualment de dolors d'esquena

- Persones amb afeccions o lesions: hèrnies, escoliosi, lumbàlgies, ciàtiques, dolor de muscle, dolor de colze, dolors d'esquena i maluc, tensions musculars, espina bífida, incapacitat física moderada, etc.,

- Esportistes o practicants d'algun tipus d'activitat física: gimnàstica, pilates, ioga, meditació, ball, etc.

- Persones amb inquietuds o necessitats estètiques corporals.

I en general qui estiga interessat en la recerca de l'equilibri i l'harmonia corporal, emocional i energètica o que desitgen tenir més consciència corporal i psicocorporal.

 

hhh hhhh


Lloc, data i preu

Data: Diumenge 16 de juny de 2013. Horari: De 10:30 a 14:30 h. Les pauses de descans s'inclouen dins la dinàmica del taller.

Lloc: Alacant, La Cívica. Carrer Perú 16, bloc 2, local esquerre

Preu: 60 euros. 40 euros per a socis y membres de la Cívica. Reserva de plaça 20 euros. El preu inclou l'assistència al taller.


Facilitador del taller

Toni Barber
Doctor en Biologia
Terapeuta integratiu-holístic i Diafreoterapeuta
www.tonibarber.com


Inscripcions i informació

Per a inscriure's, per favor, envieu un e-mail a tonibarbervalles@gmail.com o telefoneu al 653145353. Hi ha places limitades.

 

Més informació sobre Diafreoteràpia a

http://diafreo.tonibarber.com